Tätskikt på tak måste verkligen hålla tätt

Får man in fukt i taket kostar det mycket pengar. Det är därför viktigt att göra ett noggrant förarbete, så att man verkligen får ett tätskikt som inte släpper igenom någon väta. Vi är experter både på att laga och att lägga nya tak och tätskikt, och vår specialitet är låglutande tak, som till exempel papptak och sedumtak.

Just när det gäller sedumtak är förarbetet extremt viktigt och gör man det rätt är taket så gott som underhållsfritt. Sedum är ju gröna växter och man kan ibland se sådana tak på skjul och små byggnader, till exempel på en golfbana eller en parkering. Det har blivit mycket populärt och är också mycket vackert.

Vi hjälper dig med ditt tätskikt, tak och mycket mer 

Oavett om du har ett litet uppdrag till oss eller en stor totalentreprenad gör vi alltid vårt allra bästa för att du ska bli nöjd med oss. Våra montörer har många års vana och stor yrkesskicklighet, och därför tar vi precis så mycket ansvar som du vill. Tätskikt är vår specialitet, men vi kan också skriva serviceavtal med dig och utföra olika inspektioner och underhållsåtgärder för ditt tak.

Har ni en bostadsrättsförening kan vi hjälpa till att inspektera innergård, balkonger, terrasser och andra byggnader. Det är kunden som står i centrum för oss och det du vill ha hjälp med det gör vi. Vi håller alltid vad vi lovar och allt sker i samarbete och i enlighet med dina önskemål. Vi kan renovera eller göra nytt, allt efter vad du beställer.

Serviceavtal och samarbetspartner 

Vi vill vara din samarbetspartner och står till förfogande så fort du har något projekt du vill ha åtgärdat. Skulle du vilja ha ett fast serviceavtal för att själv slippa hålla reda på takrengöring och rännor, rökluckor och snöskottning, ställer vi gärna upp med detta. Men du kan också konsultera oss vad det än gäller, så kommer vi och åtgärdar både tätskikt och ytskikt på tak. Inga jobb är främmande för oss, och vi vill alltid ge den allra bästa service till våra kunder. Välkommen att anlita oss för dina takarbeten.