Om oss på Andrius Tak & Entreprenad

Vi utför arbeten över hela Stockholmsområdet och är specialister på låglutande yttertak och inbyggda tätskikt. Vårt företag finns i Märsta och vi är mycket serviceinriktade, så inget arbete är för litet för oss. Vi är flexibla och kan erbjuda skräddarsydda serviceavtal för våra kunder. Du kan lita på vår stora yrkeskompetens eftersom våra montörer på Andrius Tak & Entreprenad har en mycket gedigen erfarenhet av alla olika arbetsmoment. Vi hjälper dig med hela projektet från konsultation till offert och planering, vi utför jobbet och gör avslut och besiktning. 

Papptak och sedumtak kräver noggrant förarbete

På Andrius Tak & Entreprenad vet vi precis hur man ska göra för att slippa läckage i tätskiktet, och har du sådana problem så kan vi åtgärda det. Vi har lång erfarenhet i branschen och kan besiktiga ert sedumtak eller papptak, reparera det eller anlägga ett nytt. Dessutom kan vi installera solceller på papptak. Vi finns med dig hela vägen, oavsett om du representerar en bostadsrättsförening, ett fastighetsbolag eller ett företag. Vi är allround inom tätskikt och hjälper er gärna med såväl innergårdar som terrasser och balkonger. Det är besvärligt och kostsamt om det uppstår läckage. Vi kan komma och besiktiga ert tätskikt, och vi tar gärna på oss totalentreprenaden.

Teckna serviceavtal med oss

Vi vill gärna teckna ett serviceavtal med dig där vi tar ansvar för rengöring av tak och rännor, underhåll av rökluckor och snöskottning. Självklart väljer du vad du vill ha hjälp med och Andrius Tak & Entreprenad skriver gärna ett skräddarsytt avtal med dig. Välkommen till oss!