Våra tjänster

Vi är experter på allt inom tätskikt och låglutande tak. Vi hjälper dig om du har fått läckage, men vi kan också lägga nytt tak, utföra service och åta oss totalentreprenad. 

img

Papptak och låglutande tak

Vi kommer gärna och inspekterar ditt tak och åtgärdar problem, men vi kan också lägga ett helt nytt tak åt dig. Inget jobb är för litet för oss. Vi är flexibla och utför det kunderna önskar, så kontakta oss när det gäller tätskikt. 

img

Solceller på papptak

Det är inte alldeles enkelt att fästa solceller på papptak, för det är lätt att göra hål när man ska placera ut fästena, men våra montörer har jobbat länge med detta och kan jobbet. 

img

Sedumtak

Sedumtak med levande gröna växter är otroligt vackra och i stort sett underhållsfria, men det krävs ett extremt noggrant förarbete för att slippa läckageproblem. Vi vet hur man ska göra. 

img

Innergårdar, terrasser och balkonger

Läckage i tätskikt på innergårdar, terrasser och balkonger kan vara resurskrävande att åtgärda, men vi kan det. 

img

Totalentreprenad

Vi kan också ta på oss totalentreprenad för ditt tak. Det kan innefatta projektering, rivning, kontroll av konstruktion, förstärkning, kontroll av stammar och brunnar, tätskikt och önskat ytskikt. Be oss om en offert, så får du ett fördelaktigt pris och ett professionellt utfört arbete. 

img

Serviceavtal enligt kundens önskemål

Det som normalt brukar ingå i ett serviceavtal är rengöring av tak och rännor, underhåll av rökluckor samt snöskottning. Du avgör själv vad vi ska göra. Välkommen med dina önskemål!